Despre noi

Protectsim Company ofera clientiilor sai consultanta de specialitate in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii), Situatii de Urgenta / PSI (Prevenirea si Stingerea Incendiilor) precum si Evaluari de risc si toata documentatia necesara din punct de vedere legal.

Deasemenea va mai oferim un pachet complet de servicii care cuprinde: medicina muncii, echipamete de protectie, cercetarea accidentelor de munca , consultanta pentru gestionarea deseurilor.

Societatea a fost infiintata in anul 2007 si este abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale sa presteze servicii in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si Situatii de Urgenta .

Membrii societatii detin o vasta experienta (peste 20 ani) precum si solide cunostinte legislative in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si Situatiilor de Urgenta/PSI (Prevenirea si stingerea incendiilor).

Protectsim Company ofera clientilor sai cele mai mici tarife de pe piata.
Contactati-ne si va veti convinge.
PROTECTSIM - Protectie si Securitate pentru afacerea dumneavoastra


5 MOTIVE PENTRU A ALEGE PROTECTSIM

1
Pentru ca tratam problemele specifice fiecarui client cu rapiditate, confidentialitate, garantand standardele calitative inalte ale serviciilor noastre. Ne straduim sa oferim cel mai bun pret la calitatea muncii prestate

2
Imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim pentru a prelua cat mai multe din obligatiile angajatorilor pe linie PSI si SSM

3
Respectul nostru pentru concepte ca: securitate si sanatate in munca, risc profesional, management ocupational sau responsabiltate sociala reprezinta punctul de pornire in relatia cu tine. Te apreciem si te ajutam la fel de mult indiferent ca ai doar un singur lucrator sau ca esti un concern multinational.

4
Valoarea unei vieti omenesti pentru noi este aceiasi: inestimabila! In noi vei gasi mereu sprijinul de care ai nevoie in cadrul organizatiei din care faci parte. Ascultam, indrumam si ajutam pe oricine care ne cere acest lucru: angajator, lucrator, ucenic, elev sau practicant. Pentru noi siguranta conteaza conteaza cel mai mult: a ta, a lucratorilor tai, a afacerii tale.

5
Cu noi controalele ITM si ISU nu vor ma fi factori generatori de stress!

cere-o-oferta